Tisztelt Sprinter-ügyfél!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Sprinter Futárszolgálat elégedettségi kutatásának oldalára.

Felmérésünk szakmai partnere a GKID.

A kutatás első fele az aktuális csomagátvételének értékeléséről szól.
Kérjük ossza meg velünk tapasztalatát, hogy a jövőben még jobbá tehessük a szolgáltatást.

FONTOS: A válaszait semmilyen formában nem kapcsoljuk hozzá az aktuális rendeléséhez és a kérdőív során se kérünk be egyéni azonosításra alkalmas adatokat!

A kérdőív második felében – külön tájékoztatást követően – szakmai kutató partnerünk, a GKID aktuális piackutatási témái közül találkozhat kérdésekkel. Ezek a témák nem kötődnek a Sprinter futárszolgálat szolgáltatásaihoz, ellenben aktuális, online vásárlással, internethasználattal, digitális szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések köré épülnek. A válaszadás önkéntes és bármikor félbe hagyható!

A kérdőív összeállítását és a beérkező adatok, preferenciák bizalmas kezelését kizárólag a GKID Research & Consulting Kft. végzi az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően. A kapott egyedi adatokat a Sprinter futárszolgálatot üzemeltető Sprinter Futárszolgálat Kft. nem látja, azokhoz nem fér hozzá! A kitöltést és adatkezelést érintő technikai-, szakmai kérdés, észrevétel kapcsán forduljon a szakmai partnerünkhöz, a GKID-hez az alábbi elérhetőségen: survey@gkid.hu

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

Kovács Lívia – Értékesítési és marketing igazgató, Sprinter Futárszolgálat Kft.

© 2014-2023 Sprinter Futárszolgálat Kft.

A GKID adatkezelési tájékoztatója ide kattintva érhető el.

Share This