Tisztelt Magyar Posta-ügyfél!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Magyar Posta elégedettségi kutatásának oldalára.

Felmérésünk szakmai partnere a GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft.

A kutatás első fele az aktuális csomagátvételének értékeléséről szól. Kérjük ossza meg velünk tapasztalatát, hogy a jövőben még jobbá tehessük a szolgáltatást.

FONTOS: A válaszait semmilyen formában nem kapcsoljuk hozzá az aktuális rendeléséhez és a kérdőív során se kérünk be egyéni azonosításra alkalmas adatokat!

A kérdőív második felében – külön tájékoztatást követően – szakmai kutató partnerünk, a GKI Digital aktuális piackutatási témái közül találkozhat kérdésekkel. Ezek a témák nem kötődnek a Magyar Posta szolgáltatásaihoz, ellenben aktuális, online vásárlással, internethasználattal, digitális szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdések köré épülnek. A válaszadás önkéntes és bármikor félbe hagyható!

A kérdőív összeállítását és a beérkező adatok, preferenciák bizalmas kezelését kizárólag a GKI Digital Kft. végzi az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően. A kapott egyedi adatokat a Magyar Posta Zrt. nem látja, azokhoz nem fér hozzá! A kitöltést és adatkezelést érintő technikai-, szakmai kérdés, észrevétel kapcsán forduljon a szakmai partnerünkhöz, a GKI Digital Kft-hez az alábbi elérhetőségen: survey@gkidigital.hu

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

 

Timár Szabolcs – Ügyvezető igazgató, GKI Digital Kft. – A GKI csoport tagja

© 2019 Magyar Posta Zrt. – GKI Digital Kft. Minden jog fenntartva!

A GKI Digital adatkezelési tájékoztatója ide kattintva érhető el.

Share This